<\/i>Prindi<\/a>\r\n <\/div>\r\n By: admin<\/span><\/p>\r\n \r\n
\r\n
KOOSTISAINED<\/h5>\r\n \r\n - 50g hirss (kuivaine)<\/li>\r\n
- 50g kreemjas kookospiim (kasutasin Santa Maria Extra kreemjat kookospiima)<\/li>\r\n
- 100g taimset piima (riisi, mandli, kaera vms)<\/li>\r\n
- 250 g vett<\/li>\r\n
- Soola ja vaniljet maitse j\u00e4rgi<\/li>\r\n
- Soovi korral mett<\/li>\r\n
- 30g marju<\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n
\r\n
JUHISED<\/h5>\r\n \r\n - SAMM 1<\/span> Kui v\u00f5imalik, leotage hirssi \u00fcle\u00f6\u00f6. Siis maitseb puder paremini ja k\u00fcpseb kiiremini.<\/li>\r\n
- SAMM 2<\/span> Kuumutage piima ja hirssi keemiseni.<\/li>\r\n
- SAMM 3<\/span> K\u00fcpseta tasasel tulel aeg-ajalt segades umbes 10 minutit v\u00f5i kaua vaja. <\/li>\r\n
- SAMM 4<\/span> Vajadusel lisage piima, kuni see j\u00f5uab teie soovitud konsistentsini.<\/li>\r\n
- SAMM 5<\/span> Maitsesta soola ja vanilliga.<\/li>\r\n
- SAMM 6<\/span> Serveeri marjadega. Mina kasutasin metsmaasikaid, aga kirsid on minu arvates parimad koos hirsiga!<\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n <\/div>\r\n\t<\/div>\r\n