<\/i>Prindi<\/a>\r\n <\/div>\r\n By: admin<\/span><\/p>\r\n \r\n
\r\n
KOOSTISAINED<\/h5>\r\n \r\n - L\u00f5he kotletid<\/strong><\/li>\r\n
- 100g l\u00f5hefileed, puhastatud ja hakitud<\/li>\r\n
- 30g fenkolit, hakitud<\/li>\r\n
- 20g sibulat, hakitud<\/li>\r\n
- 10g v\u00e4rskeid \u00fcrte (tilli, peterselli, t\u00fc\u00fcmianit vms).<\/li>\r\n
- 30g extra virgin oliiv\u00f5li praadimiseks<\/li>\r\n
- Soola, (v\u00e4rskelt jahvatatud) musta pipart ja paprika pulbrit maitsestamiseks<\/li>\r\n
- <\/li>\r\n
Ahju k\u00f6\u00f6giviljavorm<\/strong><\/li>\r\n - 60g bakla\u017eaani, viilutatud<\/li>\r\n
- 40g lillkapsast, viilutatud<\/li>\r\n
- 40g tomatit, viilutatud<\/li>\r\n
- 20g extra virgin oliiv\u00f5li<\/li>\r\n
- 30g mozarella juustu, viilutatud<\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n
\r\n
JUHISED<\/h5>\r\n \r\n - SAMM 1<\/span> L\u00f5he kotletid:<\/strong><\/li>\r\n
- SAMM 2<\/span> Sega hakitud l\u00f5he, sibul, fenkol ja v\u00e4rsked \u00fcrdid kokku ja maitsesta. Sega segu hoolikalt l\u00e4bi, et maitsed \u00fchtlaselt seguneksid. Tee m\u00e4rgade k\u00e4te vahel kotleti p\u00e4tsikesed, patsuta lamedks ja prae m\u00f5lemalt poolt kuldpruuniks.<\/li>\r\n
- SAMM 3<\/span> Ahju k\u00f6\u00f6giviljavorm:<\/strong><\/li>\r\n
- SAMM 4<\/span> Kuumuta ahi 175C.<\/li>\r\n
- SAMM 5<\/span> Viiluta k\u00f5ik k\u00f6\u00f6giviljad.<\/li>\r\n
- SAMM 6<\/span> Bakla\u017eaani viilud v\u00f5id eelnevalt ahjus oliiv\u00f5liga 5-10 k\u00fcpsetada, et need muutuksid m\u00f5nusalt kuldpruuniks.<\/li>\r\n
- SAMM 7<\/span> Pane k\u00f6\u00f6giviljade viilud kihiti ahjuvormi. Maitsesta igat kihti eraldi ja lisa natuke oliiv\u00f5li. K\u00f5ige peale pane mozarella viilud.<\/li>\r\n
- SAMM 8<\/span> K\u00fcpseta 175C umbes 20 minutit v\u00f5i kuni ahjuvorm on pealt ilus kuldpruun.<\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n <\/div>\r\n\t<\/div>\r\n