<\/i>Prindi<\/a>\r\n <\/div>\r\n By: admin<\/span><\/p>\r\n \r\n
\r\n
KOOSTISAINED<\/h5>\r\n \r\n - 20g porrulauku, hakitud<\/li>\r\n
- 40g fenkolit, hakitud<\/li>\r\n
- 30g lillkapsa \u00f5isikuid, hakitud<\/li>\r\n
- 40g cporgandit, hakitud<\/li>\r\n
- 29g hapukurki, t\u00fckeldatud<\/li>\r\n
- 25g oliive, hakitud<\/li>\r\n
- 5g kappareid, hakitud<\/li>\r\n
- 3g k\u00fc\u00fcslauku<\/li>\r\n
- 90g erinevat kala, puhastatud ja t\u00fckeldatud (l\u00f5he, koha jms)<\/li>\r\n
- 30g extra virgin oliiv\u00f5li<\/li>\r\n
- 300g kala puljongit (Food Stuudio oma on hea)<\/li>\r\n
- 30g tomatipastat<\/li>\r\n
- Maitseks soola ja pipart<\/li>\r\n
- 6g v\u00e4rskeid \u00fcrte serveerimiseks (petersell, till vms)<\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n
\r\n
JUHISED<\/h5>\r\n \r\n - SAMM 1<\/span> Tee ise kalapuljongit v\u00f5i osta poest<\/li>\r\n
- SAMM 2<\/span> Kuumuta poti p\u00f5hjas oliiv\u00f5li, lisa hakitud porrulauk ja kuumuta kergelt. Seej\u00e4rel lisa hakitud porgand, k\u00fc\u00fcslauk ja kuumuta paar minutit.<\/li>\r\n
- SAMM 3<\/span> Lisa hakitud fenkol ja lillkapsa \u00f5isikud. Sega l\u00e4bi ja lisa puljong.<\/li>\r\n
- SAMM 4<\/span> Lase supil keema t\u00f5usta ja lisa tomatip\u00fcree ja kalat\u00fckid.<\/li>\r\n
- SAMM 5<\/span> Viimasena lisa hapukurgid, oliivid ja kapparid, lase supil keema t\u00f5usta ja keera kuumus maha.<\/li>\r\n
- SAMM 6<\/span> Maitsesta.<\/li>\r\n
- SAMM 7<\/span> Serveeri v\u00e4rskete \u00fcrtide ja sidruniviiluga.<\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n <\/div>\r\n\t<\/div>\r\n