<\/i>Prindi<\/a>\r\n <\/div>\r\n By: admin<\/span><\/p>\r\n \r\n
\r\n
KOOSTISAINED<\/h5>\r\n \r\n - 60g kikerherneid, keedetud\/konserveeritud<\/li>\r\n
- 40g porgandit, t\u00fckeldatud<\/li>\r\n
- 40g lillkapsast, t\u00fckeldatud<\/li>\r\n
- 30g (Shiitake) seeni, t\u00fckeldatud<\/li>\r\n
- 20g spintit, j\u00e4medalt hakitud<\/li>\r\n
- 10g k\u00fc\u00fcslauku<\/li>\r\n
- 50g kirsstomateid<\/li>\r\n
- 15g punast sibulat, hakitud<\/li>\r\n
- 10g extra virgin oliiv\u00f5li<\/li>\r\n
- 5g tillija peterselli serveerimiseks<\/li>\r\n
- Soola, pipart ja kurkumit maitse j\u00e4rgi<\/li>\r\n
- <\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n
\r\n
JUHISED<\/h5>\r\n \r\n - SAMM 1<\/span> Prae seened kergelt oliiv\u00f5lis, k\u00fc\u00fcslaugu ja maitseainetega. Seej\u00e4rel lisa porgandid ja m\u00f5ne hetke p\u00e4rast lillkapsas. Maitsesta.<\/li>\r\n
- SAMM 2<\/span> L\u00f5puks sega hulka keedetud kikerherned ja spinat. Kuumuta m\u00f5ni minut.<\/li>\r\n
- SAMM 3<\/span> Serveeri v\u00e4rske salatiga kirsstomatist, punasest sibulast ja v\u00e4rsketest \u00fcrtidest. Kastmeks kasuta oliiv\u00f5li ja sidrunimahla, soola ja pipart.<\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n <\/div>\r\n\t<\/div>\r\n