<\/i>Prindi<\/a>\r\n <\/div>\r\n By: admin<\/span><\/p>\r\n \r\n
\r\n
KOOSTISAINED<\/h5>\r\n \r\n - 1,5 arti\u0161okki<\/li>\r\n
- 50g l\u00e4\u00e4tsesid<\/li>\r\n
- 30g seeni, hakitud<\/li>\r\n
- 50g paprikat, hakitud<\/li>\r\n
- 20g (punast) sibulat, hakitud<\/li>\r\n
- 20g rukkolat vm salatit<\/li>\r\n
- 20g spinatit<\/li>\r\n
- 10g p\u00e4ikesekuivatatud tomatit, hakitud<\/li>\r\n
- 20g extra virgin oliiv\u00f5li<\/li>\r\n
- 15g k\u00fc\u00fcslauku<\/li>\r\n
- T\u0161illit, soola ja pipart maitse j\u00e4rgi<\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n
\r\n
JUHISED<\/h5>\r\n \r\n - SAMM 1<\/span> L\u00f5ikaarti\u0161okil otsad maha, l\u00f5ika pikuti pooleks ja eemalda lehtede k\u00f5vad osad. Piserda \u00fcle sidrunimahlaga, et ei l\u00e4heks pruuniks. Maitsesta arti\u0161okk k\u00fc\u00fcslaugu, soola, pipra ja oliiv\u00f5liga. Grilli ahjus 175C l\u00f5igatud pool \u00fclespoole kuni on kuldpruun. Umbes 10-15 minutit.<\/li>\r\n
- SAMM 2<\/span> Loputa l\u00e4\u00e4tsed korralikult, leota v\u00e4hemalt 1h k\u00fclmas vees, loputa ja keeda kuni pehmed. T\u00f5sta k\u00f5rvale ja lase jahtuda<\/li>\r\n
- SAMM 3<\/span> Prae seened oliiv\u00f5li ja k\u00fc\u00fcslauguga, maitsesta.<\/li>\r\n
- SAMM 4<\/span> Sega kokku rukkola, paprika, sibul, spinat, p\u00e4ikesekuivatatud tomatid ja l\u00e4\u00e4tsed.<\/li>\r\n
- SAMM 5<\/span> Maitsesta ja valmista kaste oliiv\u00f5li, sidrunimahla, t\u0161illi ja soolaga. Serveeri v\u00e4rskete \u00fcrtidega.<\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n <\/div>\r\n\t<\/div>\r\n