<\/i>Prindi<\/a>\r\n <\/div>\r\n By: admin<\/span><\/p>\r\n \r\n
\r\n
KOOSTISAINED<\/h5>\r\n \r\n - 60g kartulit, t\u00fckeldatud<\/li>\r\n
- 50g lillkapsast, t\u00fckeldatud<\/li>\r\n
- 40g Savoy kapsast, t\u00fckeldatud<\/li>\r\n
- 20g Shiitake (vm) seeni<\/li>\r\n
- 10g extra virgin oliiv\u00f5lil<\/li>\r\n
- K\u00fc\u00fcslauku, soja kastet, soola ja musta pipart maitse j\u00e4rgi.<\/li>\r\n
- Serveeri seesami seemnete ja v\u00e4rskete \u00fcrtidega<\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n
\r\n
JUHISED<\/h5>\r\n \r\n - SAMM 1<\/span> Prae kuumal pannil kergelt seened ja k\u00fc\u00fcslauk. Seej\u00e4rel lisa kartul, lillkapsas ja Savoy kapsas. Woki kergelt kuumal pannil, j\u00e4lgi, et k\u00f6\u00f6giviljad j\u00e4\u00e4ksid poolkr\u00f5mpsud. Maitsesta soola, pipra ja kastmetega. Sega hoolikalt<\/li>\r\n
- SAMM 2<\/span> Serveeri seesami seemnete ja v\u00e4rskete \u00fcrtidega.<\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n <\/div>\r\n\t<\/div>\r\n