<\/i>Prindi<\/a>\r\n <\/div>\r\n By: admin<\/span><\/p>\r\n \r\n
\r\n
KOOSTISAINED<\/h5>\r\n \r\n - 50g l\u00e4\u00e4tsesid (punased, rohelised vms)<\/li>\r\n
- 50g k\u00f5rvitsat, t\u00fckeldatud<\/li>\r\n
- 40g kartulit, t\u00fckeldatud<\/li>\r\n
- 40g porgandit, t\u00fckeldatud<\/li>\r\n
- 20g varssellerit, t\u00fckeldatud<\/li>\r\n
- 30g tomatit, t\u00fckeldatud<\/li>\r\n
- 20g sibulat, hakitud<\/li>\r\n
- 10g k\u00fc\u00fcslauku<\/li>\r\n
- 10g extra virgin oliiv\u00f5li<\/li>\r\n
- Tomati pastat, Miso pastat, soja kastet, (v\u00e4rsket) kurkumit, karri maitseainet, soola, (v\u00e4rskelt jahvatatud) musta pipart, magusa paprika pulbrit<\/li>\r\n
- 5-10g v\u00e4rskeid \u00fcrte kaunistamiseks<\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n
\r\n
JUHISED<\/h5>\r\n \r\n - SAMM 1<\/span> Pese l\u00e4\u00e4tsed korralikult ja leota v\u00e4hemalt 1h k\u00fclmas vees. Loputa korralikult ja keeda v\u00e4hese veega madalal kuumusel kuni pehmed<\/li>\r\n
- SAMM 2<\/span> Valmista ette ja haki k\u00f6\u00f6giviljad.<\/li>\r\n
- SAMM 3<\/span> Kuumuta poti p\u00f5hjas oliiv\u00f5li. Prae sibul ja k\u00fc\u00fcslau kuumas \u00f5li kergelt \u00fcle. Lisa hakitud porgand, kartul ja k\u00f5rvits. Maitsesta ja kuumuta kergelt kuni poolpehmed. Seej\u00e4rel lisa varsseller, tomat, v\u00fcrtsid ja kastmed. K\u00f5ige l\u00f5pus lisa keedetud l\u00e4\u00e4tsed. Keeda kergelt l\u00e4bi ja maitsesta l\u00f5plikult. Serveeri v\u00e4rskete \u00fcrtidega.<\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n <\/div>\r\n\t<\/div>\r\n