<\/i>Prindi<\/a>\r\n <\/div>\r\n By: admin<\/span><\/p>\r\n \r\n
\r\n
KOOSTISAINED<\/h5>\r\n \r\n - 30g ube<\/li>\r\n
- 30g peeti, kuubikud<\/li>\r\n
- 30g kartulit, t\u00fckeldatud<\/li>\r\n
- 30g (punast) porgandit, kuubikutena<\/li>\r\n
- 30g (punast) kapsast, peeneks hakitud<\/li>\r\n
- 20g sibulat, hakitud<\/li>\r\n
- 30g varssellerit, t\u00fckeldatud<\/li>\r\n
- 10g k\u00fc\u00fcslauku<\/li>\r\n
- 20g extra virgin oliiv\u00f5li<\/li>\r\n
- (V\u00e4rsket) kurkumit, magusa paprika pulbrit, Tamari kastet, miso pastat, k\u00fc\u00fcslauku, loorberi lehti, v\u00fcrtspipart, soola, (v\u00e4rskelt jahvatatud) musta pipart.<\/li>\r\n
- 150g k\u00f6\u00f6givilja puljongit (Food Stuudio oma on hea)<\/li>\r\n
- 10g v\u00e4rskeid \u00fcrte kaunistamiseks (petersell, till)<\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n
\r\n
JUHISED<\/h5>\r\n \r\n - SAMM 1<\/span> Leota ubasid k\u00fclmas vees \u00fcle \u00f6\u00f6. Loputa ja keeda madalal kuumusel kuni pehkmed<\/li>\r\n
- SAMM 2<\/span> Kuumuta suure poti p\u00f5hjas oliiv\u00f5li ja prae sibul kuni kergelt kuldne. Lisa porgand, sega ja prae kergelt paar minutit. Seej\u00e4rel lisa hakitud peet ja kapsas. Viimasena lisa kartul ja k\u00fc\u00fcslauk. Vaata, et sa k\u00f6\u00f6giviljasid liiga pehmeks ei kuumta. Kui need on veel kergelt kr\u00f5mpsud, siis lisa puljong ja maitseained. Keeda madalal tulel kuni k\u00f6\u00f6giviljad on peaaegu pehmed. Serveeri v\u00e4rskete \u00fcrtidega ja soovi korral vegan hapukoorega (Oatly v\u00f5i Friendly Vikins oma).<\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n <\/div>\r\n\t<\/div>\r\n