<\/i>Prindi<\/a>\r\n <\/div>\r\n By: admin<\/span><\/p>\r\n \r\n
\r\n
KOOSTISAINED<\/h5>\r\n \r\n - 40g kikerherne jahu<\/li>\r\n
- 60g vett<\/li>\r\n
- 30g sibulat, hakitud<\/li>\r\n
- 30g suvik\u00f5rvitsat, hakitud<\/li>\r\n
- 20g seeni, hakitud<\/li>\r\n
- 30g paprikat, hakitud<\/li>\r\n
- 15g v\u00e4rskeid \u00fcrte (petersell, till, koriander)<\/li>\r\n
- 20g extra virgin oliiv\u00f5li (praadimiseks+kastme jaoks)<\/li>\r\n
- Soola, pipart ja kurkumit maitse j\u00e4rgi<\/li>\r\n
- 10g lehtsalatit<\/li>\r\n
- 20g kurki, hakitud<\/li>\r\n
- 10g punast sibulat, hakitud<\/li>\r\n
- 5g seemneid (k\u00f5rvitsaseemneid, kooritud kanepiseemneid)<\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n
\r\n
JUHISED<\/h5>\r\n \r\n - SAMM 1<\/span> Sega kikerhernejahu veega kuni saad keskmise paksusega taigna. Maitsesta.<\/li>\r\n
- SAMM 2<\/span> Sega hulka k\u00f5ik hakitud k\u00f6\u00f6giviljad.<\/li>\r\n
- SAMM 3<\/span> Kui v\u00f5imalik, laste segul seista 10 minutit, see v\u00f5imaldab maitsetel paremini seguneda.<\/li>\r\n
- SAMM 4<\/span> Tee taignast lusikaga v\u00f5i k\u00e4te vahel kotletid. Kuumuta pann ja prae oliiv\u00f5lis kotletid kuni parajalt kuldsed.<\/li>\r\n
- SAMM 5<\/span> Serveeri v\u00e4rske salati, kurgi, punase sibula ja seemneseguga. Kaste valmista oliiv\u00f5list ja sidrunimahlast.<\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n <\/div>\r\n\t<\/div>\r\n