<\/i>Prindi<\/a>\r\n <\/div>\r\n By: admin<\/span><\/p>\r\n \r\n
\r\n
KOOSTISAINED<\/h5>\r\n \r\n - 60g (mahe) toortatart<\/li>\r\n
- 10g ekstra neitsioliivi\u00f5li<\/li>\r\n
- 20g viilutatud sibulat<\/li>\r\n
- 20g viilutatud seeni<\/li>\r\n
- 30g riivitud porgandit (valikuline)<\/li>\r\n
- maitse j\u00e4rgi soola ja musta pipart<\/li>\r\n
- 5g v\u00e4rskeid maitsetaimi (petersell, till vms) <\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n
\r\n
JUHISED<\/h5>\r\n \r\n - SAMM 1<\/span> R\u00f6sti tatar potis koos v\u00e4hese oliiv\u00f5liga.<\/li>\r\n
- SAMM 2<\/span> Lisa vett (1 osa tatart ja 1 1\/2 osa vett) ja aja keema.<\/li>\r\n
- SAMM 3<\/span> V\u00e4henda soojust, kata kaanega ja j\u00e4tka vaikselt kuumutamist kuni see on pehme, umbes 10 minutit. J\u00e4lgi, et kuumus oleks v\u00e4ike, muidu k\u00f5rbeb puder p\u00f5hja.<\/li>\r\n
- SAMM 4<\/span> T\u00f5sta puder jahtuma. <\/li>\r\n
- SAMM 5<\/span> R\u00f6sti oliiv\u00f5liga seened ja sibul, kuni 2 minutit. <\/li>\r\n
- SAMM 6<\/span> Maitsesta soola ja pipraga. <\/li>\r\n
- SAMM 7<\/span> Serveeri tatar r\u00f6stitud k\u00f6\u00f6giviljade, \u00fcrtide ja kurgiga.<\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n <\/div>\r\n\t<\/div>\r\n