Täidetud keto portobello seen
21. veebruar 2019
: 10 min
: 20 min
: 30 min
: Easy
KOOSTISAINED
- 1 keskmine portobello seen (80g)
- 60g lõhet vm rasvast kala, hakitud
- 50g suvikõrvitsat, tükeldatud
- 15g sibulat või porrulauku, tükeldatud
- 5g tilli
- 30g extra virgin oliivõli
JUHISED
- SAMM 1 Kuumuta ahi 175C.
- SAMM 2 Lõika maha seene jalg ja eemalda supilusikaga seene sisu.
- SAMM 3 Piserda seen üle oliivõliga ja aseta ahjuplaadile.
- SAMM 4 Prae hakitud seene sisu ja sibulad kergelt oliivõlis üle. Lisa suvikõrvitsa ja lõhe tükid ja prae veel paar minutit.
- SAMM 5 Pane praetud täidis seene sisse.
- SAMM 6 Küpseta 175C 20 minutit või kuni seen muutub pealt kuldseks.
- SAMM 7 Serveeri värske tilliga.
TOITAINETE SISALDUS (portsjoni kohta, 240g)
Energiat 422kcal
Rasva kokku 39g
Rasva % 82%
Imenduvaid süsivesikuid 3,7g
Valku 14g