Kreemine kookose karri köögivilja supp
19. veebruar 2019
: 1
: 10 min
: 5 min
: 15 min
: Easy
KOOSTISAINED
- 30g varssellerit, tükeldatud
- 50g suvikõrvitsat, tükeldatud
- 50g tomatit, tükeldatud
- 20g extra virgin oliivõli
- 30g kookospiima (mina kasutasin Santa Maria Extra Creamy kookospiima)
- 30g tomatipastat
- 30g puljongit/vett
- 30g Shirataki noodleid, nõrutatud
- Tüümianit, kurkumit, soola ja pipart maitse järgi.
JUHISED
- SAMM 1 Kuumuta poti põhjas oliivõli.
- SAMM 2 Lisa hakitud varsseller ja suvikõrvits ja kuumuta 2-3 minutit. Lisa hakitud tomatid, kurmum, tüümian, kookospiim, puljong või vesi ja sega hoolikalt.
- SAMM 3 Küpseta 2-3 minutit või kuni köögiviljad on poolpehmed.
- SAMM 4 Sega sisse nuudlid ja kaunista värske tüümianiga.
TOITAINETE SISALDUS (portsjoni kohta, 270g)
Energiat 285kcal
Rasva kokku 28g
Rasva % 87%
Imenduvaid süsivesikuid 5g
Valku 3g