Kreemjas vegan hirsipuder marjadega
1. aprill 2019
: 1
: 5 min
: 10 min
: 15 min
: Easy
KOOSTISAINED
- 50g hirss (kuivaine)
- 50g kreemjas kookospiim (kasutasin Santa Maria Extra kreemjat kookospiima)
- 100g taimset piima (riisi, mandli, kaera vms)
- 250 g vett
- Soola ja vaniljet maitse järgi
- Soovi korral mett
- 30g marju
JUHISED
- SAMM 1 Kui võimalik, leotage hirssi üleöö. Siis maitseb puder paremini ja küpseb kiiremini.
- SAMM 2 Kuumutage piima ja hirssi keemiseni.
- SAMM 3 Küpseta tasasel tulel aeg-ajalt segades umbes 10 minutit või kaua vaja.
- SAMM 4 Vajadusel lisage piima, kuni see jõuab teie soovitud konsistentsini.
- SAMM 5 Maitsesta soola ja vanilliga.
- SAMM 6 Serveeri marjadega. Mina kasutasin metsmaasikaid, aga kirsid on minu arvates parimad koos hirsiga!