Läätsede ja köögiviljade pajaroog

Läätsede ja köögiviljade pajaroog

Läätsede ja köögiviljade pajaroog

31. märts 2019
: 1
: 15 min
: 30 min
: 45 min
: Easy

By:

KOOSTISAINED
  • 50g läätsesid (punased, rohelised vms)
  • 50g kõrvitsat, tükeldatud
  • 40g kartulit, tükeldatud
  • 40g porgandit, tükeldatud
  • 20g varssellerit, tükeldatud
  • 30g tomatit, tükeldatud
  • 20g sibulat, hakitud
  • 10g küüslauku
  • 10g extra virgin oliivõli
  • Tomati pastat, Miso pastat, soja kastet, (värsket) kurkumit, karri maitseainet, soola, (värskelt jahvatatud) musta pipart, magusa paprika pulbrit
  • 5-10g värskeid ürte kaunistamiseks
JUHISED
  • SAMM 1 Pese läätsed korralikult ja leota vähemalt 1h külmas vees. Loputa korralikult ja keeda vähese veega madalal kuumusel kuni pehmed
  • SAMM 2 Valmista ette ja haki köögiviljad.
  • SAMM 3 Kuumuta poti põhjas oliivõli. Prae sibul ja küüslau kuumas õli kergelt üle. Lisa hakitud porgand, kartul ja kõrvits. Maitsesta ja kuumuta kergelt kuni poolpehmed. Seejärel lisa varsseller, tomat, vürtsid ja kastmed. Kõige lõpus lisa keedetud läätsed. Keeda kergelt läbi ja maitsesta lõplikult. Serveeri värskete ürtidega.