Tatrapuder röstitud seente ja sibulaga
1. aprill 2019
: 1
: 10 min
: 30 min
: 40 min
: Easy
KOOSTISAINED
- 60g (mahe) toortatart
- 10g ekstra neitsioliiviõli
- 20g viilutatud sibulat
- 20g viilutatud seeni
- 30g riivitud porgandit (valikuline)
- maitse järgi soola ja musta pipart
- 5g värskeid maitsetaimi (petersell, till vms)
JUHISED
- SAMM 1 Rösti tatar potis koos vähese oliivõliga.
- SAMM 2 Lisa vett (1 osa tatart ja 1 1/2 osa vett) ja aja keema.
- SAMM 3 Vähenda soojust, kata kaanega ja jätka vaikselt kuumutamist kuni see on pehme, umbes 10 minutit. Jälgi, et kuumus oleks väike, muidu kõrbeb puder põhja.
- SAMM 4 Tõsta puder jahtuma.
- SAMM 5 Rösti oliivõliga seened ja sibul, kuni 2 minutit.
- SAMM 6 Maitsesta soola ja pipraga.
- SAMM 7 Serveeri tatar röstitud köögiviljade, ürtide ja kurgiga.