KREEMJAS KETO JOGURT

KREEMJAS KETO JOGURT

Kreemjas keto jogurt

5. veebruar 2019
: 3
: 10 min
: 1 hr
: 1 hr 10 min
: Easy

By:

KOOSTISAINED
  • 100g vett
  • 40g kreemjat kookospiima (kasutasin Santa Maria Extra kreemjat kookospiima)
  • 100g kookosjogurtit (kasutasin Abbot Kinney, kus on 2,8g netosüsivesikuid 100g kohta. Proovi leida vähese süsivesikute sisaldus)
  • 60g vaarikaid (või teisi marju)
  • 30g magusainet (kasutasin Sukrin Icsi suhkrut)
  • 25g MCT õli (või mõnda muud õli)
  • 3g želatiini (3 lehte)
JUHISED
  • SAMM 1 Leota želatiinilehti külmas vees.
  • SAMM 2 Lisa vaarikad ja sega ühtlaseks massiks.
  • SAMM 3 Vaarika seemnete eraldamiseks kurna segu läbi sõela.
  • SAMM 4 Lisa kookospiim, magusaine ja õli.
  • SAMM 5 Kuumuta väikesel kastmepannil tasasel tulel temperatuurini 60–70 °C.
  • SAMM 6 Lisa leotatud želatiinilehed ja sega hästi.
  • SAMM 7 Lase segul jahtuda toatemperatuurini. Seejärel sega jogurt.
  • SAMM 8 Vala segu kolme väiksemasse klaasi või magustoidupokaali.
  • SAMM 9 Aseta külmkappi vähemalt üheks tunniks või parem oleks üleöö.
  • SAMM 10 Serveeri jahtunult, kaunista vaarikate ja madala süsivesikusisaldusega tuhksuhkruga.

Toitumise teave (per 100g)

Energia 137kcal
Rasva kokku 14g
Rasva sisaldus 89%
Imenduvaid süsivesikuid 2g
Valku 2g