Keto kala seljanka
31. märts 2019
: 2-3
: 15 min
: 5 min
: 20 min
: Easy
KOOSTISAINED
- 20g porrulauku, hakitud
- 40g fenkolit, hakitud
- 30g lillkapsa õisikuid, hakitud
- 40g cporgandit, hakitud
- 29g hapukurki, tükeldatud
- 25g oliive, hakitud
- 5g kappareid, hakitud
- 3g küüslauku
- 90g erinevat kala, puhastatud ja tükeldatud (lõhe, koha jms)
- 30g extra virgin oliivõli
- 300g kala puljongit (Food Stuudio oma on hea)
- 30g tomatipastat
- Maitseks soola ja pipart
- 6g värskeid ürte serveerimiseks (petersell, till vms)
JUHISED
- SAMM 1 Tee ise kalapuljongit või osta poest
- SAMM 2 Kuumuta poti põhjas oliivõli, lisa hakitud porrulauk ja kuumuta kergelt. Seejärel lisa hakitud porgand, küüslauk ja kuumuta paar minutit.
- SAMM 3 Lisa hakitud fenkol ja lillkapsa õisikud. Sega läbi ja lisa puljong.
- SAMM 4 Lase supil keema tõusta ja lisa tomatipüree ja kalatükid.
- SAMM 5 Viimasena lisa hapukurgid, oliivid ja kapparid, lase supil keema tõusta ja keera kuumus maha.
- SAMM 6 Maitsesta.
- SAMM 7 Serveeri värskete ürtide ja sidruniviiluga.
TOITAINETE SISALDUS (100g kohta)
Energiat 102kcal
Rasva kokku 8g
Rasva % 74%
Imenduvaid süsivesikuid 0,7g
Valku 6g
* Rasvaprotsent suureneb oliivõli juurde lisades