Kikerherne ja köögiviljadega vegan kotletid
31. märts 2019
: 2
: 15 min
: 10 min
: 25 min
: Easy
KOOSTISAINED
- 40g kikerherne jahu
- 60g vett
- 30g sibulat, hakitud
- 30g suvikõrvitsat, hakitud
- 20g seeni, hakitud
- 30g paprikat, hakitud
- 15g värskeid ürte (petersell, till, koriander)
- 20g extra virgin oliivõli (praadimiseks+kastme jaoks)
- Soola, pipart ja kurkumit maitse järgi
- 10g lehtsalatit
- 20g kurki, hakitud
- 10g punast sibulat, hakitud
- 5g seemneid (kõrvitsaseemneid, kooritud kanepiseemneid)
JUHISED
- SAMM 1 Sega kikerhernejahu veega kuni saad keskmise paksusega taigna. Maitsesta.
- SAMM 2 Sega hulka kõik hakitud köögiviljad.
- SAMM 3 Kui võimalik, laste segul seista 10 minutit, see võimaldab maitsetel paremini seguneda.
- SAMM 4 Tee taignast lusikaga või käte vahel kotletid. Kuumuta pann ja prae oliivõlis kotletid kuni parajalt kuldsed.
- SAMM 5 Serveeri värske salati, kurgi, punase sibula ja seemneseguga. Kaste valmista oliivõlist ja sidrunimahlast.